WERELD TAICHIDAG 2018

Zaterdag 28 april van 12.00-14:00 uur in het Wandelpark Waalwijk.

Elk jaar op de laatste zaterdag van april is het Wereld Taichi- en Qigongdag. Deze dag is bedoeld om over de hele wereld Taichi en Qigong te promoten en te demonstreren zodat deze bewegingsleer meer bekendheid krijgt. Op deze dag wordt er over de hele wereld een golf van positieve Chi (energie) gecreëerd door het beoefenen van deze twee bewegingsdisciplines uit de traditionele Chinese geneeskunst.

Taichischool Laogong organiseerde evenals voorgaande jaren dit gratis evenement in het prachtige wandelpark in Waalwijk. Het evenement begon om 12:00 uur in het midden van het park (ingang tegenover het oude Dr. Mollercollege). Deelnemers dit jaar waren o.a. praktijk en taichischool Anahata uit Dongen, Taichi instructeur Chris Stolk met de wedstrijdgroep van het CNGO, Taichischool van der Laan en Taichischool ZIN energie en beweging, allen uit Tilburg en natuurlijk Laogong uit Waalwijk. Naast verschillende oefenseries en handvormen was er Taichi te zien met het zwaard en met de waaier.

Iedereen was van harte welkom om deel te nemen aan dit gratis evenement, zowel als deelnemer of als toeschouwer. Kom komende wereld Taichidag meedoen en zelf ervaren wat deze bewegingsleer voor je algehele gezondheid kan betekenen of kom gewoon alleen maar even kijken en neem gerust iemand mee. We maken er steeds een gezellig evenement van vol beweging, energie, rust en ontspanning en vooral gezelligheid. Neem zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen mee zodat die ook eens zien en ervaren wat Taichi en Qigong is. Taichi en Qigong is leuk om te doen, het ziet er mooi uit en alleen er naar kijken geeft al rust en ontspanning.