EXTRA INFORMATIE

Taichi in de Loonse en Drunense Duinen
Elke zondagmorgen (als het weer het toelaat) oefenen en trainen er een aantal leerlingen van Laogong in de Loonse en Drunense Duinen bij de Roestelberg. Als je dat ook wat lijkt of als je dat een keer wilt ervaren dan kun je hier altijd gratis bij aansluiten. Verzamelen op de parkeerplaats van De Roestelberg, daarna gezamenlijk naar boven het duin op.

Tijd: Iedere zondag van 09.30 tot 11.00 uur. Locatie: Parkeerplaats De Roestelberg, Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel.

Kledingadvies
Laogong adviseert enkel gemakkelijk zittende kleding. Bijvoorbeeld joggingbroek en shirt is prima, eventueel aangevuld met vest of trui. Als schoeisel adviseren wij schoenen met dunne zooltjes, maar sokken of blote voeten mag natuurlijk ook. De bedoeling is dat je een goed contact maakt met de aarde. Voor het beoefenen van Taichi en Qigong heb je dus geen kostbare speciale sportkleding nodig. Zaalvoetbalschoenen zijn ook prima. Katoenen Tachischoentjes zijn te koop bij Laogong. Bestellen via info@laogong.nl geef op welke les je volgt, dan nemen we het de eerstvolgende les mee.

Neem ook altijd een flesje water mee, tijdens de les is er altijd even gelegenheid om wat te drinken. Ook na de les is het belangrijk om water te drinken in verband met de losgemaakte afvalstoffen tijdens de oefeningen en zelfmassage.  Horloges en armbanden liever uit in verband met de doorstroming van de energie (chi).

Algemeen advies
Wij vragen je om altijd je telefoon uit of op stil te zetten. Dit in verband met de concentratie tijdens de lessen. Daarnaast vragen wij om voor en na de les rustig en gedempt te praten in de kleedkamers. De lessen voor en na jouw les vinden het natuurlijk ook fijn om niet gestoord te worden.

Waar komen de leerlingen van Laogong allemaal vandaan?
Laogong heeft leerlingen uit o.a. Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Waspik, ‘s-Gravenmoer, De Moer, Loon op Zand, Dongevaart, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Breda, Den Hout, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Woudrichem, Brakel, Meeuwen, Gameren, Hedikhuizen, Drongelen, Genderen, Andel, Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg, Kerkwijk, Heusden, Oud-Heusden, Herpt, Almkerk, Rijswijk, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen, Haarsteeg, Elshout, ’s Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Zaltbommel.

AVG en Privacybeleid
Deze pagina is voor het laatst aangepast in september 2018.
Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Tevens laten we weten wat er gebeurt met uw private gegevens op het inschrijfformulier. Wij geven nooit gegevens door aan derden.

laolong