PROEFLESSEN TAICHI- EN QIGONG VAN LAOGONG IN WAALWIJK

Proeflessen Taichi en Qigong

Maandagavond 2 en 9 september 2019
Taichi & Qigong 1e jaars (voor beginners): van 20.00 tot 21.00 uur

Dinsdagavond 3 en 10 september 2019
Taichi & Qigong 1e jaars (voor beginners): van 20.00 tot 21.00 uur

Woensdagmiddag 4 en 11 september 2019
Taichi & Qigong 1e jaars voor beginners die ’s avonds geen gelegenheid of tijd hebben om lessen te volgen: van 15.30 tot 16.30 uur

De Taichi- en Qigonglessen zijn een combinatie van deze twee Chinese bewegingstherapieën. Er wordt gewerkt aan balans, coördinatie, souplesse en houding en het heeft een diepere doorwerking naar de mentale gezondheid. Taichi is het aanleren van een bewegingsvorm die meer bedoeld is voor de spieren, gewrichten en botten. Qigong is de algemene term voor alle oefeningen, die te maken hebben met het beïnvloeden van de lichaamsenergie (Qi) en is meer bedoeld voor de innerlijke rust en ontspanning. Juist de combinatie van deze twee disciplines maakt de lessen compleet, zowel voor de fysieke als de mentale gezondheid.

Alle lessen in de gymzaal van de Juliana van Stolbergschool
Woeringenlaan 20, 5144 CJ Waalwijk

Als de reguliere proeflessen voorbij zijn dan ben je natuurlijk altijd welkom om gratis een les mee te doen! Even aanvragen via ons contactformulier.

Proeflessen Qigong

Woensdagmiddag 4 en 11 september 2019
Aangepaste Qiqong voor mensen met een beperking: van 13.30 tot 14.30 uur 

Woensdagdagmiddag 4 en 11 september 2019
Qiqong voor iedereen: van 14.30 tot 15.30 uur

De eerste les is een les aangepaste Qigong en is bedoeld voor ouderen en mensen met een bewegingsbeperking of een chronische ziekte of mensen die ‘s avonds weinig energie hebben. Dat kan zijn door een ziekte van het bewegingsapparaat zoals reuma, fibromyalgie, ME of vermoeidheidssyndroom of het ondergaan van chemotherapie of bestraling. Ook kan het zijn dat je een TIAC, hersenbloeding of infarct hebt gehad of dat je een niet aangeboren hersenaandoening hebt. Voor al deze mensen geven we een speciaal op maat aangepaste les die er op is gericht zo goed mogelijk te kunnen functioneren met het accent op rust en ontspanning.

De tweede les is Qigong voor iedereen die ’s avonds geen energie heeft om les te volgen en die moeite of geen zin hebben om Taichi te leren. De oefeningen zijn gericht op mentale ontspanning en er wordt niet gewerkt aan de Taichi bewegingsvorm(serie).

Alle lessen in de gymzaal van de Juliana van Stolbergschool
Woeringenlaan 20, 5144 CJ Waalwijk

Als de reguliere proeflessen voorbij zijn dan ben je natuurlijk altijd welkom om gratis een les mee te doen! Even aanvragen via ons contactformulier.

laolong