Boeken

Boeken door mij aanbevolen en gebruikt voor de Tajiquan en Qigong-oefeningen.

 

Tai Chi Chuan Voor beginners en gevorderden
24 & 48 oefeningen met toepassingen voor de vechtkunst en zelfverdediging.
Meester Liang Shou-Yu & Wu Wen-Ching

 

 

Tai Chi – uw lichaam en geest in harmonie
Dit boek bevat stap voor stap duidelijke instructies met duidelijke illustraties die u helpen de Tai Chi-bewegingen gemakkelijk te volgen. Het biedt een gedegen toelichting op de ontwikkeling en de principes van de oude Chinese filosofie Tai Chi. De oefeningen heffen stress en spanning op, herstellen het evenwicht tussen lichaam en geest.
Gary Kohr

 

Tai Chi Chuan voor beginners en gevorderden
De meest verheven oefening voor gezondheid,
sport en zelfverdedeging.
Cheng Man-Ch’ing & Robert W. Smith

 

Heilzaam bewegen
Het officiele handboek voor lichaams-oefeningen van China, gepresenteerd in een nieuwe uitgave voor een modern publiek. Deze rustige oefeningen, samengesteld en getest door Chinese artsen, geven uw gezondheid een positieve injectie en helpen u om meer uit uw leven te halen. De oefeningen zijn ontwikkeld om zowel chronische aandoeningen als acute klachten te verlichten en de weerstand en het energieniveau te verhogen.
Edward C. Chang

 

Dertien verhandelingen over T’ai Chi Ch’uan
Met vele voorbeelden uit de anatomie en natuurkunde legt professor Cheng uit hoe de houdingen en bewegingen werken, innerlijk als energetische processen en uiterlijk tegenover een tegenstander. Ook laat hij zien hoe Tai Chi Ch’uan kan helpen om een ziekte te “verslaan”, net als de aanval van een tegenstander, door gebruik te maken van kosmische en natuurlijke wetten.
Cheng Man Ch’ing

 

De innerlijke structuur van Tai Chi
Een seller die in uw basisassortiment thuishoort. Mantak Chia, grondlegger van het Healing Tao-systeem en auteur van meer dan vijfentwintig boeken, schreef samen met Juan Li het veelgeprezen ‘De innerlijke structuur van Tai Chi’.
Mantak Chia & Juan Li

 

Comments are closed.